Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

header background

Internet marketing

[qodef_dropcaps type="square" color="" background_color="#f36900"]I[/qodef_dropcaps]ako je riječ o sasvim različitim proizvodima, mnogi i dalje ne znaju čemu su oni namijenjeni. Često se susrećemo sa klijentima koji misle da im Google Tag Manager nije potreban zato što prate web stranicu putem Google Analyticsa. U ovom članku saznajte neke od osnovnih razlika između Google Analyticsa i Google Tag Managera te zašto je bitno da koristite oba alata.

[qodef_dropcaps type="square" color="" background_color="#f36900"]B[/qodef_dropcaps]udućnost je stigla i možda vas je već zaobišla. Možda mislite da vladate marketingom uspješno vodeći Facebook, Twitter i Instagram, ali moguće je da se glavna prodaja odvija negdje drugdje. Stvari nisu kakve su nekada bile. Digitalni marketing promijenio je promociju iz korjena. Trendovi se brzo mijenjaju, a nagli zaokreti su naša svakodnevnica.

[qodef_dropcaps type="square" color="" background_color="#f36900"]O[/qodef_dropcaps]d svih načina kako promovirati vašu kompaniju, ništa nije jeftinije i efikasnije od usmene predaje. Kupci će vjerojatnije poslovati sa firmom koja im je preporučene ili za koju su već čuli putem medija ili društvenih mreža. Postavlja se pitanje, kako nagovoriti ljude da pričaju o vama i da vaša poruka postane viralna?