Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

Vođenje društvenih mreža

META - vođenje društvenih stranica

Imati profil/stranicu na društvenim mrežama i objaviti nešto jednom u 2 tjedna ili mjesec dana je super za privatni profil, ali za poslovnu stranicu je ipak potrebno nešto više.

Imati stranicu za svoje poslovanje na nekoj društvenoj mreži, a ne redovito stavljati objave je kao da imamo trgovinu koju ne obnavljamo proizvodima.

Nebriga o stranici se neće svidjeti korisnicima jer će misliti da se ne vodi briga o samoj komunikaciji i predstavljanju brenda. Na taj način ako potencijalni klijenti dođu na stranicu i ugledaju praznu stranicu, mogu otići konkurenciji koja vodi stranicu. Ako vodimo stranicu i korisnici preko oglasa, pretraživanja ili drugih načina dođu do naše stranice i vide da vodimo brigu o stranici sadržaj ih može zanimati te postoji veća mogućnost da će zapratiti stranicu i postati potencijalni kupac.

Mnoge tvrtke nemaju vremena ili dovoljno ljudskih kapaciteta za voditi svoje društvene mreže i tu upadaju digitalne agencije za koje se ne treba izdvajati preveliki novac da bi vodile društvene mreže nekog klijenta. Klijenti su sigurni kako će objave na njihovim stranicama biti konstantne i neće biti na brzinu objavljenje već će se voditi briga o vizualima, tekstu, praćenju angažmana i otkrivanju pravog vremena objavljivanja i uspostavljanju komunikacije s korisnicima.

28120543 cms2
200 Mjesečno
  • Facebook + Instagram
  • Izrada grafičkih vizuala
  • Dodavanje teksta uz objave
  • Učestalost objava se dogovara
META

Prednosti vođenja društvenih mreža digitalnim agencijama:

Vodite svoju stranicu na pravi način - Pošaljite upit