Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

Marketing Agencija KUHADA – Internet marketing usluge

Naša Marketing Agencija uzima u obzir i optimalno raspolaganje

klijentovim resursima.

Po čemu je posebna naša Internet Marketing Agencija?

Marketing agencija KUHADA neovisna je digitalna agencija sa sjedištem u Zagrebu.

Imamo preko 15 godina iskustva u izradi i održavanju web stranica i web shopova, te u marketinškim aktivnostima poput SEO optimizacije i oglašavanja na online platformama.

Klijenti nam se obraćaju kada žele unaprijediti svoje poslovanje i trebaju tim stručnjaka koji će im to s lakoćom realizirati.

Naš tim u stanju je preuzeti kompletan projekt i samostalno upravljati webom, tako da se eliminira konfuzija između web mastera i Marketing Agencije.

Bez obzira na veličinu vašeg projekta, bilo da ste mali ili u TOP 100 u HR, uvijek ćete pronaći visoku kvalitetu usluge u KUHADA agenciji.

Nadmašiti vaša očekivanja naš je cilj.

John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Nešto više o našem pristupu

Naša Internet Marketing Agencija nastoji i prilagoditi aktivnosti mogućnostima i potrebama klijenta.

Vrlo je bitno da kvalitetno razjasnimo poziciju klijenta, saznamo s kakvim resursima raspolaže, te odredimo minimalne uvijete profitabilnosti poduzeća. Nakon toga radimo procjenu što je za klijenta optimalna kombinacija aktivnosti kako bi postigao zadovoljavajuće rezultate prije nego što mu „presuši“ budžet.

Naime, zbog beskonačno širokog izbora aktivnosti koje možemo poduzeti, i vrlo različitih vremenskih raspona u kojima te aktivnosti donose rezultate, vrlo je bitno racionalno raspolagati resursima i primijeniti znanja ekonomije i marketinga u širem smislu kako bi se moguće aktivnosti poredale prema prioritetu.

S obzirom da naša Marketing Agencija osim usluga oglašavanja nudi i usluge izrade i održavanja web stranica, web shopova, hosting, održavanje WordPress-a, copywriting, UX i UI dizajn, te programske aktivnosti poput automatizacije shopova, povezivanja sa skladištima, vrlo je lako kod nas potrošiti nesuvisle količine resursa u potrazi za „najboljim“ rješenjem.

Ipak, uistinu najbolje rješenje je ono koje daje klijentu prostora da „diše“, i minimizira neprofitni period svojeg online poslovanja.

Posebno se izdvajamo po našem nastojanju da budemo transparentni, te da jasno upozorimo klijenta na sve rizike, moguće troškove, i vjerojatnost uspjeha kampanje, koliko je god to moguće unaprijed procijeniti. Ipak, uvijek ističemo da se samo radi o procjenama, te da je vrlo teško bilo što predvidjeti bez barem 3 mjeseca aktivnog traženja klijenata i rada na oglašavanju ili optimizaciji sadržaja stranice.

Ipak, bez obzira na kompleksnost projekta ili na malu vjerojatnost probijanja na zasićeno tržište, mi smo vam spremni ponuditi uslugu koja najbolje odgovara resursima koje ste u mogućnosti uložiti. Mnogim klijentima dajemo i savijete kako da sami porade na nečemu što bi im moglo donijeti bolje rezultate, a trenutno si ne mogu priuštiti kod nas.

Osim toga, naša Marketing Agencija ne uzima proviziju za novac koji je uložen na „materijale“ odnosno na budžete oglašavanja. Naša agencija uzima isključivo fiksne iznose za pojedine usluge i pakete usluga. To znači da što je veći vaš budžet koji ulažete u oglašavanje, to je manji udio koji trošite na naše održavanje kampanja.  

Ako vas detaljnije zanima što sve nudimo i kakve projekte imamo iza sebe, ispod na poveznici možete pogledati naše radove. Šaljemo vas na našu novu stranicu koja nije u potpunosti dovršena, no možete prema kategorijama razgledati primjere stranica iz našeg portfelja.

Bitno je i da imate na umu da nisu svi web projekti u istom cjenovnom razredu, te da nas naši klijenti ponekad prisiljavaju na sub-optimalna rješenja. Ipak, naš portfelj je najveći u Hrvatskoj, te se posebno ističemo kao Agencija koja stoji iza najvećeg ukupnog novčanog prometa web shopova u RH.