Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

header background

Optimizacija za tražilice (SEO)

Ništa nije tako frustrirajuće nego uložiti u Interent marketing i onda natjerati posjetitelje da nestanu nakon nekoliko sekundi. Ako imate visoku stopu napuštanja početne stranice e-trgovine, neophodno je da to popravite. Iako je digitalni svijet uvelike evoluirao tijekom godina i mnoge prakse koje su se nekada široko primjenjivale sada su zastarjele,

Unutar SEO-a, izgradnja linkova (link building) igra važnu ulogu u poticanju organskog prometa putem tražilica, posebno u konkurentnim industrijama. U kombinaciji s jakim tehničkim temeljima SEO-a, odličnim SEO-om na stranici, izvrsnim sadržajem i dobrim korisničkim iskustvom, izgradnja linkova može biti super učinkovita u poticanju više organskog prometa. Danas potreba za kvalitetom,

Google je još 2014.  najavio da tvrtke  koje se odluče na HTTPS – dodavanjem SSL 2048-bitnog certifikata na svoju web stranicu – dobivaju  mali poticaj na rangiranje na Googlovoj SERP stranici. HTTPS daje web stranicama malu korist u vezi rangiranja, nešto što se računa kao “lagani signal” u ukupnom algoritmu rangiranja. Naime, u Google-u su rekli kako je ovo “manje vrijedno nego drugi signali kao što je visoko kvalitetan sadržaj.”

[qodef_dropcaps type="square" color="" background_color="#f36900"]Z[/qodef_dropcaps]ainteresirani ste za optimizaciju za tražilice, ali ne znate gdje početi? Današnji tekst pomoći će vam da shvatite osnove SEO-a za manje poslovne stranice. Suprotno generalnom mišljenju, optimizacija za tražilice (SEO) nije nuklearna fizika. Zapravo, prava istina je da bilo tko s dovoljno vremena može implementirati osnovne elemente koji su vezani za optimizaciju web stranice.

[qodef_dropcaps type="square" color="" background_color="#f36900"]M[/qodef_dropcaps]igracija iz HTTP u HTTPS Google je objavio ( u kolovozu 2014. godine ) da će od tada njihov SERP algoritam za pozicioniranje u pretrazi početi davati malo bolje rangiranje web stranicama s HTTPS nego HTTP web stranicama. Za sada tek oko 1% web stranica ima koristi od tih promjena algoritma ali predviđa se da će se u budućnosti bitno povećati uloga HTTPS za poziciju na SERP-u neke web stranice.  *SERP - Search engine result page (Stranica s izlistom rezultata pretrage na Googlu).