Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

header background

Facebook marketing

[qodef_dropcaps type="square" color="" background_color="#f36900"]K[/qodef_dropcaps]ako trebate pristupiti Facebook marketingu da bi ostali ispred konkurencije? Kako iskoristiti novosti vezane uz mogućnosti Facebook promocije. Ovdje ćete naučiti neke od najpopularnijih načina vođenja Facebook marketinga. Saznajte koje su prednosti Facebook oglašavanje i koje strategije trebate primijeniti da bi poboljšali vaše prodajne rezultate u 2017. godini.

[qodef_dropcaps type="square" color="" background_color="#f36900"]C[/qodef_dropcaps]iljanje publike putem Facebooka zna biti zbunjujuće, posebno ako želite prikupiti ljude koji potpuno odgovaraju vašem poslu. Kako bi vam olakšali taj posao (i novčanik) Facebook je osmislio načine plaćene promocije putem kojih možete brže doći do onih osoba koje želite. Razumljivo, mnogi nisu sretni sa plaćanjem oglasa. No kako je riječ o najpopularnijoj mreži na svijetu, budite sigurni da praksa plaćanja neće tako lako nestati iz Facebooka.

Google AdWords već dugo vremena ima velikog konkurenta u PPC (pay per click) oglašavanju - Facebook Ads. Obje mreže su veoma popularne za oglašavanje na internetu te svaka ima svoje posebnosti i prednosti. Ono što je bitno za vas kao oglašivača je u koju oglašivačku mrežu da uložite budžet za oglašavanje kako bi dostigli maksimalan povrat na investiciju.