Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

header background

Kako poboljšati vaše rezultate koristeći Google AdWords?

google ads

Kako poboljšati vaše rezultate koristeći Google AdWords?

Google AdWords vam može dovesti mnoštvo visoko kvalitetnoga prometa. Male promjene u kampanji često imaju značajan utjecaj na profitabilnost.

Pročitajte neke od naših savjeta kako optimizirati vašu AdWords kampanju.

Izmijenite licitacije na osnovi geografskih performansi

Uspješnost kampanja može biti uvelike različita na različitim geografskim predjelima. Google Analytics bi vam trebao pružiti informaciju o područjima koje generiraju najviše konverzija i profita, tako da bi vaše licitacije trebali podesiti prema podacima iz Google Analyticsa.

Kao rezultat, manje profitabilna područja koristiti će manje budžeta.

Izmijenite remarketing licitacije u pretraživačkim kampanjama

Remarketing kampanje, kampanje koje ciljaju na korisnike koji su posjetili vašu stranicu ali nisu obavili kupnju, su uobičajene. Izmjene remarketing licitacija nisu, ali bi trebale biti.

Izmjene remarketing licitacija vaše kampanje postaju kompetitivnije. Vaši oglasi su prikazivani na višim pozicijama i imaju bolju vjerojatnost za privlačenje novih kupaca.

Radite podijeljene testove sistematski

Za optimiziranje kampanja potrebno je redovno raditi podijeljene testove. Na primjer, testirajte razne naslove i izaberite one koji su najprofitabilniji. Potom ih kombinirajte sa različitim prikazivačkim URLovima i odaberite najbolju kombinaciju. .

Ovaj proces ponovite svakodnevno, jednom tjedno ili jednom u dva tjedna; ovisno o tomu koliko podataka uspijete prikupiti.

Provjerite tražene pojmove i dodajte nove negativne ključne riječi

Traženi pojmovi pokazuju koje ključne riječi su dovele do prikaza oglasa, osim ključnih riječi koje su dio kampanje. Ovaj izvještaj ne samo da je dobar za postavljanje profitabilnih ključnih riječi, nego je još bolji za stvaranje liste negativnih ključnih riječi.

Ovom praksom vaši oglasi se neće prikazivati na irelevantnim izrazima.

Procjenjujte ključne riječi na osnovi bounce rate, vremena provedenog na stranci i broju pregleda stranice

Potencijal ključnih riječi procijenite ne samo na osnovi stope konverzija nego i na osnovi ponašanja korisnika na vašem web siteu. Ovo je dobar indikator isplativosti remarketinga, možemo procijeniti koliko ljudi je kliknula na određenu ključnu riječ, ali nisu ostvarili konverziju do sad.