Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

header background

Kako do 2.500 kn besplatnog kredita za Google oglase?

google premier partner kuhada

Kako do 2.500 kn besplatnog kredita za Google oglase?

Ovih dana u siječnju 2022.-ge kao Google partneru Google nam je najavio važnu promjenu promotivnih ponuda za Google Partners a koje se počinju primjenjivati od veljače 2022.

Kako dobiti besplatan bonus do 2500 kn za Google oglase?

Google nagrađuje sve klijente koji tek počinju koristiti Google Ads usluge sa novim programom bonusa.

Ažuriranja će biti dostupna KUHADA agenciji kao Google partneru za sve nove otvorene oglašivačke račune a koji od veljače ispune nove kriterije.

Promjene uključuju:

  1. Ponude visoke vrijednosti – kredit za oglašavanje na Google Adsu povećava se sa 400 kn na 2,500 kn kako bi novi klijenti imali uspješnije pokretanje svojih kampanja
  2. Više vremena za ispunjavanje kriterija – klijent s novim računom sada će 2,500 kn trebati potrošiti u roku od 60 dana, a ne 30 dana, kako bi ostvarili pravo na kredit 2,500 kn
  3. Povezivanje sa statusom partnera – ponude visoke vrijednosti bit će pogodnost ograničena na Google partnere i Premier Google partnere kako bi se lakše istaknuli na tržištu

Svi članovi programa i dalje će moći primjenjivati aktualne promotivne ponude na račune klijenata do kraja ožujka 2022., pa će imati više vremena da ispune nove zahtjeve za status partnera ili Premier partnera.

Što je Google Ads promotivni kod/vaučer?

Google Ads promotivni kodovi su kodovi koji daju besplatan bonus koji se može iskoristiti u Google Adsu.  Budući da je KUHADA agencija Google Partner , ako za vas izradimo Google Ads račun, možete dobiti bonus bonus od Googlea. Iznos bonusa ovisi o zemlji i koliko se potroši na tom Google Ads računu. Iznos bonus kredita je između 0 i 2500kn.

Promotivni kod se automatski primjenjuje kada izradimo novi Google Ads račun., a nakon 31 dana od kreiranja novog Google Ads računa, Google će vam dati kao bonus isti iznos kredita koji je već potrošen na računu, do otprilike 2500kn.

Kako dobiti besplatan bonus do 2500 kn za Google oglase?

Kontaktirajte nas putem našeg obrasca i mi ćemo za vas izraditi potpuno novi Google Ads račun, koji ćemo također registrirati u KUHADA PPC alatu. Kupon će se automatski primijeniti na novostvorene Google Ads račune koji su izrađeni pod našim MCC Google Ads računom.