Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

header background

Kako pratiti uspješnost društvenih aktivnosti unutar Google Analyticsa?

Što je PPC oglašavanje i kako Google AdWords radi besplatni branding

Kako pratiti uspješnost društvenih aktivnosti unutar Google Analyticsa?

Mjerenje utjecaja aktivnosti na društvenim mrežama ključno je ako želite ostvariti zacrtane marketinške ciljeve. Jeste li znali da možete pratiti uspješnost društvenih aktivnosti unutar Google Analyticsa?Google Analytics prošao je duge faze razvoja u praćenju društvenih mreža. U suštini, postoji pet ključnih elementa na koja trebamo paziti unutar sučelja Google Analyticsa ako imamo aktivne kampanje na društvenim mrežama ili ako su one upravo završile.

–       Network Referrals: Praćenje i nadziranje korisnika koji dolaze na vašu web stranicu putem društvenih mreža

–       Conversions: Mjerenje prihoda koji se ostvaruju na vašoj stranici zahvaljujući aktivnostima na društvenim mrežama

–       Landing Pages: Saznajte koje stranice i koji sadržaji se dijele na mreži te gdje i kako se dijele.

–       Social Plugins: Dodavanje gumbova za vaš web omogućuje korisnicima podjelu sadržaja na društvenim mrežama direktno sa vaše stranice. Social plugins podaci ističu koji se sadržaj najviše dijeli na kojim mrežama.

–       Social Report: omogućava vam da analizirate sve podatke i vidite kompletnu sliku kako aktivnosti na društvenim mrežama utječu na vaš posao.

Zanima vas detaljno praćenje putem Google Analyticsa?

Želite imati napredno postavljen Google Analytics sukladno sa vašim ciljevima? Ne dopustite da propustite zaraditi zbog nepostojećih uvida u vaš web.