Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

header background

4 SEO točke na koje treba obratiti pozornost

Koji je intenzitet kljucnih rijeci najbolji u 2021.

4 SEO točke na koje treba obratiti pozornost

Search engine optimisation (SEO) je napredovao i sada je puno više od samo izgradnje povratne veze i dodavanja nekoliko ključnih riječi. Radi se o svakom aspektu vaše online prisutnosti koji svi zajedno rade u skladu, što doprinosi pružanju korisnicima kontinuirane kvalitete i pozitivnih iskustava.

Naša Search Engine Optimisation usluga sastoji se od 4 SEO aspekta koje izvodimo za vas na cijeloj vašoj web stranici, a koji zajedno rade na privlačenju prometa na vašu stranicu.

Ove 4 SEO točke na koje se fokusiramo su:

Lokalni SEO

Kao lokalna tvrtka, lokalni SEO vaš je najbolji prijatelj. Ovdje je cilj zauzeti prvo mjesto na stranici rezultata lokalne tražilice za svoju organizaciju u lokalnom području. To se postiže održavanjem stalnih lokalnih imenika, optimizacijom vaše Google My Business stranice za vaš sektor i postavljanjem sustava e-pošte koji pokreće AI-powered sistem za traženje recenzija od svojih klijenata.

Onsite SEO

Onsite SEO (tehnički SEO) je praksa optimizacije svega unutar dizajna vaše web stranice kako bi najbolje funkcioniralo za vaš proizvod/uslugu, korisnikovo putovanje i namjeru te mogućnost da vas Google izbacuje pri vrhu prve pretraživačke stranice.

Ključni čimbenici za Onsite SEO su:

  • Funkcionira li vaša web stranica dobro za korisničko iskustvo (UX)?
  • Je li brz prema Googleovom algoritmu?
  • Koristite li relevantne meta oznake i meta opis?
  • Koristite li točan tekst s linkom (anchor text)?
  • Koriste li vaša sredstva ispravan zamjenski tekst?
  • Dobivate li točnu ključnu riječ (namjeru korisnika)?

Off-Site SEO

Cilj off-site SEO-a je izgraditi autoritet kroz izgradnju poveznica, oglašavanje vaše stranice za optimalnu optimizaciju za tražilice (SEO) i suradnju s drugim relevantnim web-mjestama. Ako web-lokacije visokog autoriteta povezuju natrag na vašu web stranicu, daje vam odličnu SEO prednost!

  • Upravljanje društvenim medijima i stvaranje sadržaja.
  • Ažuriranje podataka vaše tvrtke na vanjskim web stranicama (direktoriji, blogovi, društveni mediji)
  • Izgradnja mreže povratnih poveznica, s relevantnim tekstom s linkom koji povezuje vašu stranicu, za bolji SEO.
  • Praćenje vašeg prometa pretraživanja za bilo kakve abnormalnosti koje utječu na rangiranje vaše tražilice.
  • Izgradnja autoriteta domene.

Društveni mediji

Kuh@da pruža usluge upravljanja društvenim medijima kako bi podržao vaš SEO. Napravit ćemo račun na svakoj vrsti platforme koja vam je potrebna da biste bili uspješni i upravljali njime umjesto vas, od Google-a, Facebooka do Instagrama. S našim timom profesionalaca koji upravlja vašim računima 24 sata na dan, ne morate se brinuti da ćete propustiti aktualne trendove u marketingu, jer ćemo vaše korisnike ažurirati za vas. Uz nas možete očekivati što bolju poziciju na tražilicama.

SEO CIJENA?

Web stranica zahtijeva različite potrebe tijekom određenog vremenskog razdoblja, za povećanje organskog prometa i poboljšanje vaše SEO strategije, zbog čega je ovo stalna usluga.

Naplaćujemo na mjesečnoj bazi, stalno, ali svoje naknade održavamo niskim, prosječno oko 200-350 kn (ovisi o stranici, proizvodu ili objavi) za jednu stranicu i jedan jezik – toliko nisko da smo sigurni da ne možete pronaći nekoga tko nudi ono što radimo ni blizu po cijeni koju nudimo.

Da biste saznali više o tome kako možemo pomoći u privlačenju prometa na vašu web stranicu, kontaktirajte nas.