Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

CERTIFICIRANI GOOGLE PARTNERI

1. Internet marketing
agencija

Oglašavanje na Googlovoj tražilici neprikosnoveni je vladar internet marketinga u Hrvatskoj. Hrvatski poduzetnici prepoznaju vrijednost pojavljivanja na Googlu. Oni žele biti na vrhu pretrage kada se upisuju njima bitne ključne riječi. Google AdWods daje trenutne rezultate i povećava prodaju vaših proizvoda.

60%
Google AdWords kamapnja
20%
Facebook kampanja
20%
Instagram
CERTIFICIRANI GOOGLE PARTNERI

2. Landing stranice

Cilj je dovesti što više što kvalitetnijih kupca, klijenta na vaše landing stranice uz što manju cijenu, kako budžeta tako i agencijskog angažmana.

web ikona

Google Ads

Želite da vaša tvrtka, proizvod ili usluga bude na vrhu pretrage na Google-u, a da plaćate samo kada netko zaista klikne na Vaš oglas?
facebook

Facebook marketing

Oglašavanje na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu omogućit će vam jednostavan doseg do vaše ciljane skupine.
megaphone

Vođenje profila drušvenih mreža

Povećajte vidljivost vašeg branda na najpopularnijim društvenim mrežama današnjice. Odaberite društvenu mrežu prema vašim potrebama i ostvarite visoke stope konverzije.
instragram logo

Instagram marketing

Instagram je jedna od najbrže rastućih - ako ne i najbrže rastuća platforma društvenih medija. Od pokretanja, baza korisnika narasla je na milijardu. Utječe na način na koji ljudi i tvrtke - svakodnevno funkcioniraju.
seo optimizacija

SEO web stranica i web shopa

Osnovni i Standardni SEO web stranica i web shopova, odnosi se na oN SITE i oN PAGE optimizacije. Standardno implementiran SEO iznimno utječe na bolji Google rejting. Ne radimo oFF SITE seo tj. link building s vanjskih web stranica.
BLOG

Za vas pratimo trendove…