Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

Start Paket

2000kn + PDV

Sadržaj paketa

Opis paketa

Mjesečni iznos od 2000kn je podijeljen Agenciji za troškove vođenja kampanje (500kn) i Google Ads-u za troškove samog oglašavanja (1500kn). 

Iznos za samo oglašavanje od 1500kn je određen jer je to najmanji optimalan iznos koji se može rasporediti na jednu kampanju kroz 30 dana.

Troškovi vođenja kampanje su fiksni, te je unutar svakog paketa, pa i start paketa, moguće povećati iznos troškova samog oglašavanja bez povećanja Agencijskih troškova.

To je bitno jer na taj način niste ograničeni po pitanju rasta vaših prihoda koji dolaze od oglasa.

Također, to i preporučamo (ako vam je cilj jačanje firme) kad kampanja postane stabilna i kad se kvalitetno definira odnos vaše potrošnje i prihoda.

Bitno je za napomenuti kako je ovaj paket sastavljen isključivo kao pomoć u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji, te su Agencijski troškovi gotovo upola jeftiniji od uobičajene cijene koju naša Agencija nudi, i gotovo trećina cijene od prosjeka na tržištu.

Uz to, dodatno je bitno za napomenuti da smo napravili sve da naš Start Paket sadrži sve ključne značajke koje su bitne za uspjeh kampanje. Medium i Pro paketi su samo veći po pitanju obujma kampanje, proizvoda i usluga, i interakcije s klijentima.

Koji su kompromisi, i zašto ti kompromisi?

Smatramo da nam za navedene tipove djelatnosti nisu potrebni značajni inputi klijenata, te ne prakticiramo sastanke i duge telefonske razgovore. Svejedno, garantiramo da ćemo se dodatno javiti i porazgovarati u slučaju da primijetimo da nismo dovoljno informirani o uslugama ili proizvodima koje nudite, te ćemo vas pitati oko selekcije bitnih stavki u slučaju da Start Paket ne može pokriti puni obujam vaših usluga.

Uz to, ne radimo šire analize tržišta i konkurencije, no to za male klijente u navedenim sektorima nije nužno, jer vjerojatno nemaju velik udio na tržištu oglašavanja, odnosno nemaju značajan utjecaj na tržište, već samo uzimaju svoj mali dio.

Uvijek se možete „nadograditi“ na viši paket, i kroz dodatne usluge tog paketa ostvariti i retroaktivne analize i konzultacije na osnovu podataka prikupljenih prilikom pretplate na naš manji paket.

Kako do paketa

Prilikom slanja zahtjeva za naše Agencijske usluge, bilo bi dobro da klijent što kvalitetnije ispuni formular kojim nas informira o bitnim stavkama svojeg poslovanja, kako bi mogli što bolje krojiti kampanju.

Ako primijetimo neke nejasnoće, ili procijenimo da ova usluga nije kvalitetno rješenje za vas, dodatno ćemo vas kontaktirati (e-mailom ili telefonski) kako bi razjasnili nejasnoće ili objasnili zašto je usluga neprikladna.

paketi marketing

Pošaljite upit za PAKET START