Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

PRO Paket

4800kn + PDV

Sadržaj paketa

Opis paketa

Mjesečni iznos od 4800kn je podijeljen Agenciji za troškove vođenja kampanje (1800kn) i Google Ads-u za troškove samog oglašavanja (3000kn). Iznos za samo oglašavanje od 3000kn je određen jer je to najmanji optimalan iznos koji se može rasporediti na tri kampanje kroz 30 dana.

Podizanje iznosa određenog za samo oglašavanje je uvijek pozitivno, jer se tako smanjuje udio agencijskih troškova u samoj kampanji.

Troškovi vođenja kampanje su fiksni, te je unutar svakog paketa, pa i start paketa, moguće povećati iznos troškova samog oglašavanja bez povećanja Agencijskih troškova.

To je bitno jer na taj način niste ograničeni po pitanju rasta vaših prihoda koji dolaze od oglasa. Također, to i preporučamo (ako vam je cilj jačanje firme) kad kampanja postane stabilna i kad se kvalitetno definira odnos vaše potrošnje i prihoda.

Preporuka je da se u slučaju oglašavanja u stranim zemljama iznos određen za samo oglašavanje poveća barem na 1500-2000kn po zemlji, s time da je najbolje da se konzultiramo dodatno ovisno o samoj zemlji oglašavanja jer se cijene, konkurencija i brojevi stanovnika drastično razlikuju.

Koji su kompromisi, i zašto ti kompromisi?

Smatramo da nam za navedene tipove djelatnosti nisu potrebni značajni inputi klijenata, te ne prakticiramo sastanke i duge telefonske razgovore. 

Svejedno, garantiramo da ćemo se dodatno javiti i porazgovarati u slučaju da primijetimo da nismo dovoljno informirani o uslugama ili proizvodima koje nudite, te ćemo vas pitati oko selekcije bitnih stavki u slučaju da Start Paket ne može pokriti puni obujam vaših usluga.

Uz to, ne radimo šire analize tržišta i konkurencije, no to za male klijente u navedenim sektorima nije nužno, jer vjerojatno nemaju velik udio na tržištu oglašavanja, odnosno nemaju značajan utjecaj na tržište, već samo uzimaju svoj mali dio.

Uvijek se možete „nadograditi“ na viši paket, i kroz dodatne usluge tog paketa ostvariti i retroaktivne analize i konzultacije na osnovu podataka prikupljenih prilikom pretplate na naš manji paket.

Kako do paketa

Prilikom slanja zahtjeva za naše Agencijske usluge, bilo bi dobro da klijent što kvalitetnije ispuni formular kojim nas informira o bitnim stavkama svojeg poslovanja, kako bi mogli što bolje krojiti kampanju.

Ako primijetimo neke nejasnoće, ili procijenimo da ova usluga nije kvalitetno rješenje za vas, dodatno ćemo vas kontaktirati (e-mailom ili telefonski) kako bi razjasnili nejasnoće ili objasnili zašto je usluga neprikladna.

paketi marketing

Pošaljite upit za PAKET PRO