Kontaktirajte nas

Uhvatite korak s konkurencijom ili jednostavno isprobajte nove mogućnosti koje vam pruža Interent marketing. Oni koji su se oprobali samostalno ili preko druge agencije u kampanjama ili marketing aktivnostima, nudimo kvalitetnu nadogradnju pomoću naših certificiranih specijalista.

SEO optimizacija web stranice
i web shopa

ON SITE i ON PAGE SEO

On-page SEO ključan je za optimizaciju tražilica jer pomaže Google-u razumjeti o čemu se radi u svakom dijelu sadržaja na vašoj web stranici. Što bolje Google razumije vaš sadržaj to ćete biti više rangirani u ptretraživanju, što znači više organskog prometa, konverzija i prihoda. On-page SEO poboljšava i samo korisničko iskustvo ako se implementira kako treba.

On-site SEO, iako mnogi misle kako je to isto kao i On-page SEO to su dvije odvojene stvari. On-site SEO se bavi stvarima poput dupliciranog sadržaja, struktrue web mjesta, indeksiranja i optimiziranja brzine stranice i brzine web mjesta.

Točnije kazano On-site SEO se usredotočuje na rad cijele web stranice, dok On-page SEO se usredotočuje na određene URL-ove.

32006
SEO optimizacija

Prednosti SEO optimizirane web stranice

Obratite nam se i optimizirajte svoju web stranicu.